• Standaard header

Ervaar Fyzix nu met de Gratis Dagpas

Fitnessclub Fyzix in Vilvoorde helpt jou die 1e stap zetten. Daarom nodigen wij je uit voor een Gratis Dagpas. Zodat je zelf ervaart dat fitness bij Fyzix bij jou past. 

Persoonlijke begeleiding en aandacht

Bij Fyzix ben jij verzekerd van alle persoonlijke begeleiding en aandacht die jij nodig hebt om jouw doelstelling te halen. 

Caroline (36 jr): "Ook ik had moeite met die 1e stap, maar dankzij de persoonlijke begeleiding van Fyzix voel ik me nu beter dan ooit. Dankzij de persoonlijke aandacht voel ik mij echt thuis bij Fyzix."

Stel niet uit, start met de Gratis Dagpas

Zet die 1e stap en vul onderstaand formulier in. We nemen binnen 1 werkdag contact met je op voor een persoonlijke kennismaking.

 

Fyzix in Vilvoorde is dé plek voor individueel fitness en groepslessen. Bij Fyzix ben je verzekerd van de beste begeleiding en de persoonlijke aandacht die nodig is om je doelstellingen te behalen. Alle nieuwe leden starten met een Gratis Dagpas.

 

Nieuws

  • Vacature groepslessen

    Ben je flexibel én enthousiast?

    Lees meer
  • Nieuwe groepslessen!

    TOP Groepslessen in Fyzix Vilvoorde!

    Lees meer
Meer nieuws

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.