• Standaard header

Overzicht groepslessen

Groepslessen bij Fyzix in Vilvoorde zijn niet zomaar groepslessen. Door veel persoonlijke begeleiding tijdens deze 'small-group-training' is het ideaal om aan je individuele doelen te werken terwijl je toch samen met anderen sport. Wil je afslanken, meer kracht of conditie opbouwen? Kies welke groeples het beste bij je past.

Maak kennis met groepslessen bij Fyzix

Wil je graag meedoen met één van onze groepslessen? Zet die 1e stap en vul onderstaand formulier in. We nemen binnen 1 werkdag contact met je op voor een persoonlijke kennismaking.

 

 

BBB

BBB is een groepsles waarbij een deel van de les wordt gewerkt aan de conditie door middel van een aerobic-workout en het andere deel aan spierversterkende oefeningen voor buik, billen en benen. Het accent van deze les ligt op de 3 B's, namelijk de buik, billen en benen.

Balance

Balance is een groepsles waarbij evenwicht en stabiliteit op de voorgrond staan. Samen met een coach oefen je op het verbeteren van deze aspecten, deze les is een goede mix van evenwichtsoefeningen, stretching en core stability. Een aanrader voor eender welke leeftijdscategorie!

Bootcamp

Bootcamp is een complete (outdoor) workout van een uurtje waarbij je gebruik maakt van verschillende fitnessatributen zoals een fitball, kettlebells, dumbells... Je werkt in circuitvorm en wordt gemotiveerd door zowel de coach als elkaar!

Boxcardio

Boxcardio is een les waarin bokstechnieken en combinaties worden afgewisseld met een hoog intensieve cardio workout. Ideaal om even je gedachten te verzetten en een uurtje het beste van jezelf te geven!

Core

Core training is een workout die zich specifiek richt op je mid-sectie. Alle spieren in dit gebied zullen tijdens de oefeningen in les worden aangepakt, inclusief je buik-, rug- en bekkenspieren. ... Deze spieren zijn niet alleen belangrijk voor een strak en mooi lichaam, maar werken ook als stabilisator.

Fatburn

Fatburn is een hoog intensieve groepsles waarbij je aan de slag gaat met verschillende materialen, centraal staat onze "Penalty Box". Dit zorgt voor een les die kracht, uithouding en core stability combineert!

HIIT

HIIT is een korte training met een interval karakter. HIIT training is gebaseerd op kortdurende zeer intensieve oefeningen, afgewisseld met kortdurende pauzes van actief herstel of volledige rust. Het doel hiervan? Verbetering van uithoudingsvermogen en een hogere vetverbranding!

Kick Aerobic

Kick Aerobic is een aerobe workout op muziek! Met bewegingen ontleend aan de vechtsport werk je jezelf op een leuke manier in het zweet. Ideaal om je conditie te bewegen en algemeen verstevigend te werken!

Pilates

Pilates is een trainingsmethode waarbij houding, stabiliteit, coördinatie, ademhaling en focus op lichaam en geest het uitgangspunt is. Het is een effectieve workout die spiergroepen tegelijk versterkt en rekt om een evenwichtig en soepel lichaam te krijgen. Het hele lichaam is betrokken bij Pilates.

Power

ClubJoy Power® is een zeer effectieve groepstraining waarbij je gebruik maakt van een halter met gewichten. De zwaarte van de gewichten wordt aangepast aan jouw wensen. ClubJoy Power® is ideaal als je wil werken aan je hele lichaam. Je voelt je fitter en krijgt meer energie & kracht. Op maandagen houden we "Easy Power" lessen, in deze lessen is er meer aandacht voor techniek en uitvoering. Ideaal dus om de bewegingen onder de knie te krijgen voor de Power op woensdag en zondag!

Yoga

Yoga is “het stopzetten van de verdeelheid van de geest”. Met andere woorden zorgt yoga voor de ontwikkeling van een heldere, ontspannen en creatieve geest. Yoga brengt evenwicht en activeert de zelfhelende kracht in het lichaam. Het beoefenen van Yoga draagt bij tot deze innerlijke evolutie. Maar ook op fysiek niveau zal Yoga je lichaam sterker, mooier en gezonder maken. Er goed uitzien is niet het belangrijkste, maar je goed in vel voelen helpt je pas vooruit.

Zumba

Zumba is een fitnessprogramma dat is gebaseerd op Latijns-Amerikaanse dans, zoals de salsa, merengue, axé, samba en cumbia. Bij zumba worden fitnessoefeningen op muziek gedaan, dit is te vergelijken met aerobics. In deze lessen staan ritmiek, maar voor “fun” op de voorgrond!

 

 

Nieuws

  • FitFlix: onze nieuwe Online Work Out Platform

    Volg hier onze live lessen via Zoom

    Lees meer
  • 10 op 10

        Deze lesjes kan echt iedereen meedoen!  Elk...

    Lees meer
Meer nieuws