• Standaard header

Fysio Fitness bij Fyzix in Vilvoorde

Fysiofitness is een vorm van fitness waarbij gericht getraind wordt om klachten of blessures te verminderen. In ons erkende Fysio Fitness Centrum kan je terecht met chronische aandoeningen. Onze coaches stellen graag een voor u aangepast Fysio Fitness-programma op, dat rekening houdt met uw mogelijkheden en doelstellingen.

Functional Training

Functional training is een manier van trainen waarbij u bewegingen oefent om deze makkelijker te laten verlopen in het dagelijks leven, zoals opstaan, bukken, spullen oppakken, traplopen etc. Last van je rug, knie of andere gewrichten? Dan is Functional Training perfect voor jou!

Core Stability

Stevige core spieren zorgen ervoor dat u dagelijks beter functioneert. Met enkele eenvoudige oefeningen kan u uw core spieren trainen, waardoor ze verstevigen en waardoor uw kans op lage rugpijn vermindert.

Stretching

Stretching is het op een voorzichtige manier rekken van een spiergroep om de lenigheid van de betreffende spiergroep te trainen en te verbeteren. Genees of voorkom blessures door middel van Stretching. 

Zet die 1e stap, maak kennis met Fysio Fitness

Wil je jouw fysieke klachten voorkomen of verhelpen? Zet die 1e stap en vul onderstaand formulier in. We nemen binnen 1 werkdag contact met je op voor een persoonlijke kennismaking.

Nieuws

  • FitFlix: onze nieuwe Online Work Out Platform

    Volg hier onze live lessen via Zoom

    Lees meer
  • 10 op 10

        Deze lesjes kan echt iedereen meedoen!  Elk...

    Lees meer
Meer nieuws